Сергій Миколайович Бабкін
Життєвий шлях

Сергій Миколайович Бабкін (нар. 7 листопада 1978Харків) — український музикант, актор, автор і виконавець власних пісень. Учасник групи «5'nizza». Тренер 7-го ,та 8-го сезонів вокального шоу «Голос країни». Учасник 5-го сезону шоу Танці з зірками (разом iз дружиною Сніжаною Бабкіною).Сергій Бабкін закінчив Харківський ліцей мистецтв № 133 та музичну школу № 13 по класу флейти. У 2000 році закінчив Театральне відділення Харківського Державного Університету Мистецтв (факультет «актор театру драми і кіно»).З 6 років завдяки мамі відвідував бальні танці, школу образотворчого мистецтва та фігурне катання. Паралельно захоплюється театром.Гітару вперше взяв у 12 років.Після закінчення 1994 року 9-го класу і дитячої музичної школи, вступає на театральне відділення харківського Ліцею Мистецтв (закінчив 1996-го).У ліцеї познайомився з Андрієм Запорожцем.Будучи студентом Університету Мистецтв, в лютому 1999 поїхав до Санкт-Петербургу щоб випробувати вдачу і вступити у місцевi театри, проте повернувся до Харкова.З дружиною Сніжаною Бабкіною (дівоче прізвище Вартанян) Бабкін познайомився 2007 року, коли вона приєдналася до «Театру 19». 11 травня 2008 року вони вінчаються, 27 березня 2009 реєструють шлюб.Сергій і Сніжана виховують двох дітей: дочку Веселину і сина Артура.Бабкін часто зазначає, що сім'я для нього є найважливішим у житті. Подружжя намагається весь вільний час проводити з дітьми, плануючи гастрольні графіки таким чином, щоб часто бути вдома і якомога менше бути відсутніми. Сусіди довгий час були впевнені в тому, що Сергій Бабкін є безробітним, оскільки регулярно бачили його, коли вiн гуляв з дітьмиюТакож у Сергія Бабкіна є син Ілля (від першого шлюбу).
      Сергій Бабкін-музикант
Після закінчення Ліцею Мистецтв Бабкін та Запорожець продовжують дружити, починають писати і виконувати свої пісні. 2000-го було придумано назву і написані перші пісні для гурту. Одного разу після прогулянки-фотосесії, де червоний колір домінував у одязі, поетеса Галина Давидова, придумала назву «Красная Пятница», яку Сергій згодом поміняв, прибравши слово «красная» через асоціації з групою «Красная Плесень», і залишив тільки «П'ятниця». Наступного дня Андрій придумав емблему «5'NIZZA».На студії «М.A.R.T.» за півтори години було записано всі 17 пісень, які були складені на той час. Відразу ж їх було зведено і записано 35 копій дисків. Музиканти самостійно розробили дизайн обкладинки, а потім за допомогою ксерокса розмножили на жовтому папері. Запис першого альбому, в майбутньому виданого неофіційно, і за кілька тижнів розпроданого через піратську мережу величезними тиражами, обійшовся групі у 30 $.Після того, як 5'nizza стала відомою, з'явився інтерес і до учасників групи. Виявилося, що Сергій Бабкін — актор «Театру 19» і ще автор, композитор і виконавець своїх пісень. Едуард Шумейко запропонував випустити альбом, і з 30 записаних композицій були обрані 16, які стали альбомом «УРА!» (2004). Частина пісень, що залишилася, лягла в основу альбому «БИС!» (2005).
Сергій Бабкін і театр
У січні 1999 року на III курсі, Сергія було зараховано до штату Харківського Російського Драматичного театру ім. Пушкіна, в якому пропрацював до 2002 року.Бабкін грав у «Театрі 19» протягом 12 років (до 2012 року). На його рахунку такі ролі, як X («Емігранти»), Біс («Чмо»), Капітан («Двері»), Гамлет («Наш Гамлет»). У театрi 2007 року він познайомився зі своєю майбутньою дружиною — Сніжаною Вартанян[14].2013 року разом зі Сніжаною приєднався до нещодавно утвореного харківського театру «Прекрасные цветы», що працює в унікальному безсловесному жанрі фанк-футуризм, використовуючи пластику тіла та політ думки. Крім вистав показаних у рідній країні, «Прекрасные цветы» брали участь у театральних фестивалях Коста-Рики, Німеччини, Польщі, Азербайджану. На даний момент подружжя бере участь в спектаклях «Жир» і «Dracula».
Дискографія
Альбоми
Сингл
  • 2005 — СН.Г.!
  • Моя Любовь (2012)
  • ГГГ (2016)
  • Петя (2016)

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу